26. helmikuuta 2013

IMATRAN WANHAT 2013


Heippatirallaa! Näin pitkän tauon jälkeen olisi varmaan jo aika kurkistaa minkälaisia aikaansaannoksia tää poju sai kuvattua vanhojen tansseista. Ilta sujui kokonaisuudessaan hienosti ja ongelmitta. 

Koulun jälkeen mua odotti kauhea kiirus, koska mun täytyi saada itteni valmiiksi parissa tunnissa iltaa varten. Vaatekaapista lenteli vaatteita ympäri huonetta ja mun huone ei oo koskaan jäänyt sen näköiseksi. Kuitenkin suuresta kiiruusta huolimatta sain koottua ittelleni kaksi eri asua. Yksi eri asu urheilutalon tansseihin ja toisen asun jatkoille. Niistä ei valitettavasti ole kuvia, koska musta tuntu pahalta alkaa kuvaileen itteäni siellä paikanpäällä, kun mut oli kuitenkin palkattu kuvaamaan muita. 


Pukuloistoa, onnellisia lukiolaisia ja ylpeitä vanhempia. Jotenkin siinä vaiheessa iski taas se tunne, kun itsekkin toivoisi samaa tilannetta. Kuvittelin itseni kokoajan siellä tanssilattialla hienot vaatteet päällä. Musta tuntui että olin itse stressannut enemmän kuin kukaan muu illan takia. Tanssit oli kivat ja puvut oikein näyttäviä. Urheilutalon tansseista jäi erityisesti mieleen yksi asu ja yksi lemppari jota ihailin melkein koko tanssien ajan. Mutta kaikki olivat onnistuneita tietenkin. 


Urheilutalolta siirryttiin mun seuralaisen kanssa vaihtamaan vaatteita ja valmistautumaan illan jatkoille kuvaamaan ja pitämään hauskaa. Siellä olikin tunnelma ihan erinlainen. Ajattelin että mitenköhän tuun selviämään mun tavarapaljouden kanssa siellä ihmistungoksessa mutta tilat olikin hyvin järjestetty niin, että sain säilytettyä kamoja erossa muista eikä mun tarvinnut kannella kaikkia välineitä kokoajan mukana. 



Paikalle saapuessa mua hiukan jännitti ja jännitti entistä enemmän, mutta lopulta sekin loppui mukavan yhteishengen ansiosta. Pukuloisto jatkui jatkoillakin ja ihmiset oli iloisia tanssiessaan ryhmissä keskellä tanssilattiaa. Mulla oli enemmän kuin hauskaa, hukuttautua sinne tanssivien ihmisten väliin ja leikkiä kalansilmän salamavalon kanssa. Erinlaisten valojen värien täyttäen huoneen ja niiden kehujen kuuleminen sai mut tuntemaan erittäin iloiseksi. Ja kuka väitti ettei lukiolaiset osaa bailata? :D


Viimeisimpänä pari tilannekuvaa joihin itsekkin suostuin pyynnöistä :) 

Kiitos vanhat! 

10. helmikuuta 2013

BLEISERI UUTEEN USKOON JA KUULUMISIA


Tässä teille nyt sitte kuvaa mun tuunatusta bleiseristä. Tämä niittihullu pääsi  askartelemaan ihan kunnolla ja kyllä musta tuo onnistu oikein hyvin. Mitäpä mieltä te olette? Niittejä jäi vielä mukavasti tähteelle ja ne ajattelinkin käyttää seuraaviin valkoisiin Converseihin jotka täytyy käydä hakemassa omaksi tuolta keskustan kenkäkaupasta. Toivottavasti niitä mun tuurilla olis siellä, ettei tarvitsisi metsästää jostain muualta. 


Mutta mitäs muuta tänne kuuluu? Ihan hyvää ja helmikuu on kaikenlaista täynnä. Tykkään helmikuusta koska tää on kaikista lyhyin verrattuna muihin kuukauksiin ja aika menee hitusen nopeammin. Helmikuussa alkaa myös yhteishaku ja kesätöidenhaku joka on yhtä jännityksen aikaa. Mulla alkaakin hitusen aikasemmin loma kuin muilla, koska matkaan etuajassa tampereelle tässä kuussa ja se tapahtuu 20 päivä. Mulla olis tarkotuksena lähtee hiukan lomailemaan sinne kuten aina. Tällä kertaa mulla on myös haastattelua kesätöihin josta en vielä puhukkaan täällä mutta toivotaan että menee hienosti ja nappiin.

Toivottavasti nyt kaikki hakijat saisivat opiskelupaikkansa sieltä mistä haluaa, koska mulla on kokemusta siitä kun mikään ei tunnu riittävän. Mulla on tullu mieleen uusia paikkoja joita aion kokeilla ja hypin kyllä innosta pinkeänä jos kesäkuussa saan hyväksytyn paikan sieltä mistä haluankin. Suuria muutoksia tässä odotellaan muutenkin tämän kevään ja koko vuoden aikana. Jännityksenä jännätään siis tulevaa ja toivotaan että hyvin käy.  


9. helmikuuta 2013

KAULUSPAITOJEN KOMISTUKSIA

:
:
:
:

Mulla tuli kauhee hinku saada uusia kauluspaitoja ja siispä oon nyt rullaillu asoksen sivuja ylös ja alas innostuneena. Vaikkakin mun vaatekaappiin ei nyt mahtuisi mitään ylimääräistä, niin uusille paidoille on aina tilaa. Mulla on kyllä suuri kasa kyseisiä paitoja, mutta vanhat alkaa käydä pikkuisen tylsäksi. Pitkähihainen taikka lyhythihaihen se on aivan sama. Näistä liittämistäni paidoista on kyllä hyvin vaikea päättää suosikkia, koska nuo kaikki olisivat kyllä tervetulleita tänne mun luokse. Eniten käännyn kuitenkin toisen ja kolmannen valkoisen paidan suhteen. Toisen paidan kaulus on erityisen kiva ja toisessa keskeinen kuviointi nappien kohdalla on mukava. 

Kevään pukeutumista oon jo hiukan miettiny, mutta tää ei saa millään päähän päätöstä minkälaista olisi kiva pukeutua. Tosin mähän sekottelen hyvin usein vanhoja vaatteita keskenään, koska en niin usein käy vaateostoksilla. Hiukan vihreitä sävyjä olis kiva sekotella vaatteissa, vaikka en olekkaan koskaan siihen väriin tykännyt pukeutua. Kevään takia saisin nyt kuitenkin uskaltautua sen värin kanssa liikuskella. 

Viimeisimpänä paljastan mun vanhojen kuvauskeikan vaatetuksen ja saatte nähdä miten tuunasin mun bleiserin yllätys yllätys niiteillä. Ne jotka taas eivät jaksa odotella ja ovat kiinnostuneimpia, niin voivat käydä vilkaisemassa kuvan siitä jo ennakkoon Instagrammista ja sieltä mä löydyn nimimerkillä petuasd. Mahtavaa viikonlopun jatkoa kaikille! :)

3. helmikuuta 2013

LOOKBOOK



Noniin nyt tää poitsu teki vihdoinkin sen jota olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten. Elikkä äsken hetken mielijohteesta päätin liittyä mukaan Lookbookin ihmeelliseen maailmaan. Hiukan aikaa meni opetelessa, että mistä ne kuvat edes lisäillään mutta kyllä tää tästä varmasti hiljaa hyvä tulee. Toivottavasti kiinnostutte seurailemaan ja mulle voi laitella kommenteilla omia nimimerkkejä jotta voin käydä vilkaisemassa teidänkin profiilejanne. Hassusti hölmöilessäni luokittelin jo aurinkolasitkin hiuksii mutta noh virheitä tapahtuu. 

Mun mielestä toi on nyt hiukan kätevämpi paikka lisäillä niitä kuvia mun tyylistä, koska tännekkään en ihan aina postaile niitä päivän asuja. Oikeastaan Lookbookista kuten Instagrammista löytyy paljon materiaalia joita täällä ei tulla näkemään välttämättä. Mutta kivaahan se on jos sattuu kiinnostamaan. Mä lähden tästä nyt jatkamaan sunnuntaita ja rentoudun seuraavaa viikkoa varten.