29. elokuuta 2013

TÄYDELLISESTI MYÖHÄSSÄ + INSTAGRAM KUVIA

Heipparallaa! Mulla on ollut kamera jo pitkään käyttölakossa koska laturini oli jäänyt imatralle. Siksipä ei juurikaan tuoreita kuvia olla saatu tänne räpsättyyn pitkiin aikoihin. Käväsin kuitenkin vähän tuossa matkoilla ja nappasin samalla laturini mukaan treelle. Mutta jos kertoisin hiukan mun reissustani joka ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Viime perjantaina suuntasin taas kohti turkua, jossa on tultu reissattua nyt aika urakalla. Siellä oli tiedossa tuparit joita vieteltiin hienossa porukassa. Koko ilta sujui mahtavasti ja olisin valmis viettämään sellaisen vaikka kuinka monta kertaa uudestaan. Oon myös viihtynyt turussa erittäin paljon ja pidän kaupungista yllättävän paljon. Turusta suuntasin sitten tiistaina kohti kotikonnuille imatralle. Olin suunnitellut lähteväni kuudelta, mutta asemalle päästyäni juna olikin lähtenyt jo. Olin siis katsonut hiukan väärin aikataulua ja viimeinen juna oli lähtenyt matkaan ilman mua. Mulla iski kauhea paniikki koska mun oli pakosti päästävä aamuksi imatralle kutsuntojen takia. Jouduin sitten lähtemään helsinkiin yhdeksän junalla ja sieltä jatkettava keskiyön bussilla imatralle. Matka kesti viisi tuntia ja olin perillä vasta aamu viideltä. Nukuttua sain parisen tuntia ennen kutsuntoja. Kutsunnoissa kesti hyvin kauan, joten vapaa aikaa sain kotona vaivaiset pari tuntia. Kouluun oli palattava torstaina, joten en voinut kotona olla pitempään. Huvittavaa oli myös se, että myöhästyin myös itse kutsunnoista. Mun pitää oikeesti alkaa vähän rajottamaan tätä myöhästelyä joka paikasta. Nyt kuitenkin taas onnellisesti tampereella ja normaalit päivät edessä. Reisattua on tultu aivan käsittämättömän paljon, joten päätin olla reissaamatta tämän viikonlopun mihinkään. 

Mutta jottei tämä postaus menisi liian teksitäytteiseksi, niin kurkistetaampa tässä mun uusimpiin instagram kuviin. Instagrammiahan pyrin päivittämään aina reaaliaikaisesti. Niitä kuvia harvoin siis nähdään missään muualla kuin joskus täällä. Ja koska mun valokuvaaminen on ollut vähäistä laturin katoamisen takia, niin koen hyvänä piristyksenä laittaa tänne näitä uusimpia kuvia instagrammista. 

Kouluun matkalla erittäin innokkaana uutta oppimaan ja kokemaan. 

Koulusta päästyä on mukavaa käydä välipalalla vaikkapa coffee housessa. Syötävät on kyllä hurjan kalliita tuolla. 


Tosiaan junassa istumiseen on kyllästytty taas vähäksi aikaa. Tässä matkalla turkuun ja tulossa sieltä pois.


 Rankkojen viikkojen jälkeen kiva käydä vähän yöelämässä ja maistella hyviä juomia.

Joskus ei vaan jaksa hymyillä koska koulu.


Kuva jossa valmiina tupareiden alkuun ja pöydällä pientä tarjottavaa, jotka meni massuihin hurjan nopeasti. En itse kerennyt maistaa kuin pari. 

Turussa tultu käytyä aina jokilaivoissa ja suosikeista on etenkin tämä Aussie Bar. Päätettiin kiva viikko ja kävästiin hienoilla drinkeillä. Kokeilin mojitoa ensimmäistä kertaa ja kyllä rakastuin täydellisesti.

 
Ja jos nyt iski kiinnostus käväistä mun instagrammin profiilissa ja ehkäpä alkaa seurailemaan, niin mut löytää sieltä tunnuksella DANIELSTARSTRUCK. Toivotan kaikille mahtavaa viikonloppua ja olkaahan kiltisti. Itse ajattelin koulun jälkeen piipahtaa kaupungilla kaupoilla ja vähän vaikka valokuvailla tänne. Illalla jos keksis jotain mukavaa tekemistä ;)


22. elokuuta 2013

MUSIIKKIA ELOKUULLE

Mistä tätä uskomattoman hyvää musiikkia oikein tupsahtaa esiin kokoajan. Kaikki ovat olleet varmasti tietoisia uusista tulevista albumeista, mutta mä olen vaan keskittynyt tulevaan ARTPOP albumiin ja unohtanut sen ohella kaiken muun. Yleensä kyllä haluan olla ajantasalla kaikessa ja tietää tulevasta. Silti mun seinälle tupsahtaa kuin tyhjästä uusia biisejä ja videoita johon tykästyn armottoman nopeasti. Vilkaistaampa siis seuraaviin biiseihin jotka ovat olleet taukoamatta soitossa mun spotifyssa ja muuallakin.
Toisessa musapostauksessa kielsin Rihannan uuden levyn aika jyrkästi ja väitin etten pidä lainkaan uudesta tuotannosta. No minä poika sitten innostuinkin kuuntelemaan Ririä urakalla. Yhtäkkiä tajusin ja mulla napsahti päässä. Pour It Up on uskomattoman ihana ja suosikkini tuoreimmalta levyltä. Nyt harmittaa etten ollut katsomassa viime keikkaa helsingissä. Pidän kuitenkin samasta mielipiteestäni kiinni Rihannan live laulannasta, mutta silti voisin seuraavalla kerralla harkita useamman kerran lähtöäni mukaan. Levyltä löytyy myös muitakin joista pidän erityisesti enemmän nykyisin.

Naughty Boy toi radioon kunnon hitin pitkästä aikaa. Kuulin tämän nopeasti heti julkaisun mutta mun mielenkiinto ei herännyt. Sitten radiossa alettiin soittamaan tätä taukoamatta. Tykästyin biisiin ja otin usein repeatin käyttöön spotifyssa. Jotenkin koukuttava biisi jossa mukavan rento fiilis. Kertosäe jää soimaan päähän helposti ja laulajalla on persoonallinen ääni. Oon myös omistanut tän kappaleen mulle ja eräälle toiselle.

Wheelerin aikaisempi tuotanto ei nappaa mua tippaakaan. Kaksi ensimmäistä uutta biisiä ovat kuitenkin antaneet mun rakastua pahimman kerran tähän uuteen kasvoon. Wheeler ei ole mulle mitenkään tuttu mutta odotan enemmän kuin innolla tulevaa levyä. Toivon suuresti menestystä sille ja että levy kokonaisuudessaan toimii yhtä hyvin kuin singlet.

Kaikkihan varmaan tietävät jo että äitimonsteri Lady Gaga on palannut takaisin. Uusi single Applause on julkaistu ja videokin saatiin maanantaina katseltavaksi. Biisi paranee mielestäni vaan lisää ja lisää kuunnellessa. Mikä parempaa, että video tekee tästä vieläkin paremman. Gaga ei siis pettänyt meitä littlemonstereita tälläkään kertaa. Oikeastaan Gagahan ei sitä meille tekisi koskaan. Sunnuntaina meidän mothermonster avaa kokonaan vuoden MTV Video Music Awardsin ja esittää ensimmäistä kertaa singlen siellä. Jännityksellä odotan sitä. Oikeastaan tämä odottelu on osakseen aivan sairaan mahtavaa. Huuma vaan lisäntyy entisestään. 

Uutta Jenniä oon odottanut myös hyvin pitkään. Eihän toi hänen taukonsa nyt niin pitkään kestänyt vai onko tosiaan aika mennyt näin nopeasti? Syksyllä Jenni palaa jo takaisin keikoille. No mun mielestä tää uusi biisihän on ihan napakymppi. Kuullostaa Jenniltä ja sama tunnelma ollaan pidetty. Videokin on ihan ok, mutta liikaa kuvausta eri paikoissa kolmeen minuuttiin. Ja jos nyt uskallan sanoa, niin hyvin paljon tulee mieleen Antti Tuiskun Jää Tai Mee video ja sekoitusta vähän Madonnan Frozen videoon. Innolla odotan kuitenkin kokonaista levyä ja uusia keikkoja jonne aion ehdottomasti mennä. 


Katyn biisi vuoti ja julkaisu aikaistettiin. Samana päivänä tapahtui Gagalle samoin. Tästä sitten lähti kauhea tappelu että kumpihan nyt on parempi. Jotkut ajattelevat että Gaga tahallaan olisi julkaissut biisinsä estääkseen Roarin pääsyn listojen kärkeen. No suurena littlemonsterina sanon että tätä ajatusta en voisi pois sulkea. Joskus musamaailma on raakaa peliä. Roar on kuitenkin Katylle juuri hyvä. Tässä ollaan pidetty se Katyn linja, eikä olla vedetty yhtään överiksi. Nyt lopetetaan se väittely ja taistelu paremmasta, vaan nautitaan hyvästä musiikista. 

Mutta mitäpä olisi elokuu ilman hyvää musiikkia. Tää on ollu mulle ihan sairaan huikeeta aikaa musiikin suhteen. Mulle voi myös informoida tulevista ilmestyksistä jos en vaikka olekkaan itse perillä tarpeeksi. Siispä näihin kuviin ja tunnelmiin. Huomenna suuntaan kohti turkua ja sieltä maanantaina kotikunnille imatralle. Mielessä pyörii mukavia ideoita blogin suhteen. Toivottavasti saisin jotakin toteutettua ja saataisiin tää blogi taas loistamaan kuin ennenkin. 



    

PIENI NUKKUI POIS


Tänään sain ikävän viestin koulussa. Luettuani olin hiukan sekavissa tunteissa. Viestissä luki että meidän rakas Nipsu tekee nyt lähtöään tuonne yläilmoihin sisarustensa luokse. Mun pikku poika oli mulle yksi tärkeimmistä asioista maailmassa. Tää oranssin värinen karvapallo anto ymmärtää neljän vuoden ajan, että pienikin eläin omistaa oman persoonan ja luonteen. Pienestä pitäen sain opettaa sitä ja viettää sen kanssa iloisia hetkiä. Nipsun luonteessa oli paljon ihania piirteitä. Aina aamusin jääkaapissa oli keitetystä puurosta jätetty pieni jämä myös meidän Nipsulle. Porukan syödessä ruokapöydässä oli meidän Nipsullekkin annettava pienet makupalat. Jotenkin se aina huomas meidän ruokailut ja samantien kömmittiin ylös hyvistä unista kopin katolle kerjäämään. Kovat ''lenkit'' sillä oli myös mun huoneen lattialla. Siitä selvästi huomas, että se nautti jokaisesta hetkestä vapaalla lattialla. Aina piti tutkia joka ikinen paikka. Ikimuistoisin paikka oli, kun herra päätti tutkia mun kajareiden basson ihan sisältä asti. Pelkäsin etten saisi sitä pois sieltä. Lopulta poitsu löysi itse tiensä ulos. Vaikea osuus oli aina sitten se takaisin koppiin meneminen, kun ei millään haluttu lähteä takasin kotipesään. Viikonloput ja ehkä hieman pitemmätkin ajat se selvisi yksin kotona. Se oppi tuntemaan mun monet ystävät ja jotkut hieman paremminki. Moni ei pärjää yksinään sisaruksensa kuoleman jälkeen niin nuorena. Meidän poika se kuitenkin vietti vanhoja päiviään jopa 4 vuotiaaksi. 


Ja jos nyt joku tulee mulle kertomaan oman kantansa asiaan ''miten tollanen pikku hamsu voi olla jotenki tärkee ja suret sitä'' Niin kyllä pienikin eläin voi olla todella tärkeä. Etenkin mulle mun jokaiset pojat ovat olleet joita oon omistanut. Nipsu nyt vaan on ollut hiukan enemmän ja erinlainen tapaus. Harmi etten ole nyt sitä hyvästelemässä, mutta ehkä toisaalta parempikin näin tällaiselle yli herkälle ihmiselle. 

Nuku hyvin rakkaani Nipsu.

Jokaisessa poisnukkuneessa ystävässä me kadotamme osan itsestämme, 
usein juuri sen parhaan osan.



19. elokuuta 2013

VIHDOINKIN TAMPERELAINEN


Niin se vain on että pari viikkoa on hurahtanut Tampereella hyvinkin nopeasti. Oon saanut hoidettua paljon asioita pois alta jotka ei enää stressaa mieltä. Silti kuitenkin monet asiat jylläävät mielessä. No mutta sehän kuuluu kuitenkin vain asiaan. Parin viikon aikana oon kävelly edestakaisin Tampereen katuja. Paikka on tuntunut oikeasti kodilta. Joka päivä ajattelen enemmän asioita positiivisemmin ja osaan nauttia päivistä. Kuitenkin kauhea ikävä jyllää sisällä kokoajan. Oon saanut paljon viestejä ystäviltä ja tuntenut kuinka ne mua kaipaa myös siellä.


Koulukin alkoi tuossa viikko sitten. Arvatkaapa mitä? Yllätyin koulun suhteen koska kaikki on sujunut hienosti. Uutena opiskelijana ja Tampereen asukkaana oli hiukan perhosia vatsassa ensimmäisenä päivänä. Kuitenkin mun uudet luokkalaiset ovat ottaneet mut hyvin mukaan. Mahtavaa myös että koko luokassa valaisee hyvä ilmapiiri jo nyt. Tästä se kolmevuotinen opiskelu taas lähtee käyntiin.

Pääsen muuttamaan nyt väliaikaisesti soluun lokakuussa ja siellä ollaan sen aikaa kunnes saan yksiötarjouksen ja oma rauha kutsuis vihdoinkin. Tässä nykyisessä järjestelyssä ei ole kuitenkaan mitään vikaa. 


Kamerani laturi on valitettavasti hukassa ja en ole päässyt kuvailemaan mitään. Katsellaan jos viikonloppuna ottais ihan urakalla kuvia pitkästä aikaan ja sais rustattuun teille jonkun näpsän postauksen. Perjantaina suuntaan taas Turkuun viikonlopuksi, jonka jälkeen sieltä suuntaan Imatralle. Uskokaa tai älkää, mutta mulla olisi edessä kutsunnat. Niin sekin aika vaan koittaa tämänkin pojun elämässä. 

12. elokuuta 2013

APPLAUSE

Tässä tänään ihan normaalisti istuessa koneella mun eteen pompahti uutinen, että Applause julkaistaankin jo aivan hetken kuluttua. Mun suu lopsahti auki ja plasmat meni päässä aivan sekaisin. Aloin kirjoittamaan muille Gagafaneille hysteerisesti ja innostuneena uutisesta jonka olin juuri lukenut. Pitkään ei mennytkään kun Applause soi mun korvissa ja mä olin hyppiä seinille täällä. Hyvin vaikea on vielä mitenkään arvostella kyseistä kappaletta. Odotin hieman erilaista tuotantoa, mutta en voisi väittää etteikö tämä mielyttäisi. Kyseessä tulee olemaan kuitenkin erilainen levy kokonaisuudessaan. Aivan mahtavaa ja huikeeta. Nyt biisi soimaan niin että kaikki kuulee. Meidän äitimonsteri on palannut vihdoin. 

Kappaleen voitte kuunnella TÄÄLTÄ!!!

3. elokuuta 2013

we could belong together ARTPOP


Teksti sisältää paljastuksia. Niin se vain on että kohta saadaan uutta musiikkia meidän äitimonsterilta. En tiedä pysynkö enää edes nahoissani koska meinaan tulla hulluksi tämän jännityksen kanssa. Uusi levy tulee olemaan tämän vuoden musiikin kohokohdista. Samalla Gagan tyyli ja tuotanto eroaa selvästi. Muistan nähneeni ensimmäiset päivämäärät julkaisuista ja olin niin valmis juhlimaan ja iloitsemaan siitä. Odotus on ehkä suurempi kuin Born This Wayn aikaan. Se levy on kuitenkin niin sanoinkuvaamattoman upeaa ettei riitä kertomaan. Malttamattomana olen jo lukenut faktoja levystä, saanut selville virallisia biisien nimiä, mahdolliset duetot ja pari lyriikkaa. Mua harmittaa suuresti että youtube on täynnä jo kaikenlaisia feikki audioita. Odotellaan nyt vaan sitä julkaisua ja kunnioitetaan Gagan päätöstä. Toivon suuresti ettei ensimmäinen single The Applause vuoda nettiin jo ennen aikojaan. Pahoin pelkään kuitenkin kun odotus on niin suuri meillä littlemonstereilla. 


Uusimmat kuvat kertoo kyllä paljon. Gaga näyttää niin naturalin upealta ja ihmeellisesti jokaisessa kuvassa ei oikein olla osattu pukea vaatteita päälle. Levy tulee olemaan enemmän elektronista ja jumputus täytteinen paketti. Kuvat on kyllä hyvin kuvanneet tulevaa. Itse en lisäilisi mitään eritysempää kuviin vaan näin on paremmin kuin hyvä. 


Gaga näyttää todella hyvältä ilman ylimääräistä turhaa meikkiä. Toivottavasti ARTPOP pukeutuminen ei kuitenkaan jätä edelleen kylmäksi. Lähiaikoina Gaga on pukeutunut musta jokseenkin tylsästi. Mutta se mitä eniten odotan levyltä olisi kunnon kaunis balladi mitä Gagalta ei olla saatu oikeastaan ollenkaan. So Happy I Could Die ja You And I eivaa riitä mulle todellakaan. En vain jaksa uskoa että tällaiselle elektroniselle tanssi levylle saataisiin sovitettuun vähän kauniimpaa itkubiisiä. Princess Die ja mahtava Stache eivät taida päästä levylle ollenkaan. Oikeastaan varmaa on se että Stache ei ole siellä koska Zedd on jo julkaissut omansa levyllään ilman Gagaa.

Mä en muuten pitäisi sitä yhtään huonona ideana jos alkaisin kirjottmaan jonkinlaista Gagablogia tämän ohella. Seuraan vaan kaikkea niin paljon ja pysyn ajantasalla. Harmillista vain että meidän suomalainen Gagafoorumi on hiukan hiljentynyt tässä vuoden aikana eikä keskustelu ole enää niin aktiivista kuin ennen. Siispä lisään lopuksi linkin josta voitte rekata vaikka itsenne mukaan keskusteluihin jos kiinnostuitte. Meillä ei ole bannerikuvaa syystä että kukaan ei ole saanut aikaiseksi sitä tekemään. 

Odotellaan Applausea vielä muutamia päiviä ja sitten se soimaan niin että kaikki kuulee. ''Put your hands up make 'em touch A-P-P-L-A-U-S-E'' 

1. elokuuta 2013

SELITYKSIEN MAKUA

Mahtavaa elokuun ensimmäistä päivää kaikille! Kesä on mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin ja mullakin on vain enää reilu viikko lomailua. Tuntuu tämänkin kesän menneen ihan sairaan nopeasti ohitse, mutta onneksi vielä saadaan nauttia tästä. Mun blogi on mennyt pientä vuoristorataa tässä koko kesän aikana. On käyty vähän ylämäkiä ja hitusen enemmän taas alamäkiä. Koko kesänä ei ole tullut kuvattua paljoa mitään ja blogissa ei olla pysytty yhtään ajantasalla. Innostus on kadonnut jonnekkin mistä en ole sitä enää löytänyt ja oikeastaan koko elämäntilanne on ollut kokoajan sairaan stressaavaa ja täynnä valintoja. Myönnetään että parikin kertaa on käynyt mielessä lopettaa tämä koko sivusto. Toisaalta oon saanut paljon tuimia katseita että en haluaisi tästä kuitenkaan päästää irti. Katsotaan vielä mitä tulevan pitää ja oletteko te mitä mieltä asiasta. Ehdotuksia, ideoita ja muuta viestiä olisi hurjan kiva saada juuri tässä tilanteessa teiltä. Kauhean hiljaista porukkaa on ollut. 

Mutta jos kertoisin hiukan kuulumisia näin pitkän tauon jälkeen taas. Hiljattain munki aika täällä kotinurkilla alkaa käymään vähiin kun maanantaina alan tekemään lähtöä tampereelle. Kohta alkaa koulut ja mulla ei vieläkään ole asuntoa sieltä. Nyt lähdetään katselemaan mahdollisia näyttöjä ja jos oma pikku kotipesä sieltä jostain löytyisi. Pitäkäähän mulle peukkuja. Itse uusi koulu ja kuviot jännittää hurjan paljon. Oikeastaan se jännitys on piiloutunu tuon stressin ohella onneksi. Uusi koulu ja uudet ihmiset jännittää tietenkin ja oikeastaan en tunne ketään. Parhainta on kuitenkin aloittaa kaikki aivan uudelta pöydältä koko kaupungissa ja muistella sitten asioita mitä tänne jää. Pitkän matkan takia matkustelu tänne jää vähän harvemmaksi. Tuskin maltan odottaa kun saan avaimet ensimmäiseen omaan asuntoon ja kaikki sisustusideat pyörii päässä. Vaikkakin kaikki ajallaan tehdään ja opiskelu on aina etusijalla kaikessa koska senhän takia mä sinne oon lähdössä. Muita suunnitelmia ei ole vielä tiedossa.

Elokuusta on kyllä suuret odotukset. Kuten teksti on nyt kertonut, että paljon on uusia asioita tiedossa. Oon aina pitänyt elokuusta. Siitä on aina oikeastaan pitänyt itse tehdä mieleenpainuva ja hieno. Toivottavasti onnistun siinä tänäkin vuonna. Uskon lämpimien ilmojen vielä sallivan ja nautitaan vielä loppukesästä ja otetaan ilo irti. Vaikkakin mielessä pyörii liikaa kaikenmaailman asioita.